You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

donderdag 26 januari 2012

creARTisten

Toch wel met enige fierheid stellen Greet en ik  De creARTisten aan jullie voor.  De crea-club van voorheen maar dan in een nieuw,  fris en uiteraard creatief kleedje.   Buiten deze nieuwe naam verandert er verder weinig aan ons concept. We blijven op regelmatige tijdstippen bij elkaar komen om gezellig samen te knutselen, te koken, iets creatiefs te ondernemen en ondertussen gezellig  te kletsen (wat een geluk dat vrouwen meerdere dingen tegelijk kunnen).  Omdat we merken dat er heel wat creatieve kriebels en ideeën leven in de groep dachten we met het begin van het nieuwe jaar een jaarkalender 2012 op te maken waarbij we voor het ganse jaar de geplande activiteiten vastleggen.  Dit maakt het voor iedereen mogelijk zo gewenst deze data alvast tijdig te blokkeren. De  activiteiten blijven  eveneens openstaan voor iedereen. 
Dit hebben we voor jou in petto om van 2012 een jaar te maken met enkele leuke creatieve activiteiten en dit in leuk gezelschap!
v      16-02-2012: Kookworkshop waarbij we gaan koken adhv recepten uit kookboeken die we onlangs kregen als pakje onder de kerstboom.
v      12-04-2012: Thema verhalen, vertellen en voorlezen voor kinderen door Maarten, een professioneel verhalenverteller.
v      14-06-2012: Workshop oorbellen maken
v      Eind september 2012(concrete datum volgt later nog): Gezichtsmassage aanleren, bijkomend info en producten Aloë Vera.
v      2-11-2012: De inhoud van deze workshop zouden we willen bekijken. Enkele suggesties zijn; uitnodigingen maken, natvilten, haken .  Andere ideeën zijn ook erg welkom. Dat waar de meeste interesse naar uitgaat, zal het worden.  De rest zal voor 2013 zijn…
v      Verder is er nog een idee om een infoavond EHBO aan te bieden. (huis, tuin en  keuken ongevallen, wat te doen bij verstikking, bloedneus, breuk, allergische reactie, beten, hoe van een wondje een  kunstwerkje te maken J,..)
Word je graag op de hoogte gebracht van onze activiteiten?  Dit kan door een mail te
sturen naar decreazusjes@hotmail.com .
We sturen je dan onze Tistenbrief.

1 opmerking:

 1. Hallo Creazusjes,

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe Blog.
  Jullie voorzien een leuk, gevarieerd creatief programma voor 2012. Ik wens jullie veel succes toe maar vooral veel plezier.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen