You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

donderdag 20 augustus 2015

Er is er één jarig; blote voeten feestje


Zoon Tijmen werd 9 en dat werd gevierd met de vrienden.

Het thema werd blote voeten feestje.
Ik maakte uitnodigingen mbv Tijmen zijn voeten (voor 1 keertje mocht ik er mee spelen ;-)). In de tekst op de uitnodiging stond dat de uitnodiging een tip bevatte over wat we zouden gaan doen.

We trokken richting Blote voeten pad in Zutendaal (Limburg) met onze Smilemobiel (= 15 jaar oude VW busje) en een auto vol enthousiaste kinderen die er heel veel zin in hadden. We beleefden hier (even doorklikken) een fantastische namiddag. We gingen op een zondagnamiddag en het was er echt wel heel druk, maar dat was dan ook het enige minpunt.

In 1 van de mooie bossen in de buurt deden we een piknik. Met behulp van stokbrood, groentjes, kaas en hesp,.. maakten ieder zijn eigen smoske. Ook de "blote voeten cake" als dessertje werd erg gesmaakt.
Ik versierde de cake met chocolade en met brésiliennenootjes maakte ik een pad. De voetjes maakte ik mbv voeten uitsteekvormpjes en gekleurde marsepein.

Allemaal heel erg simpel en een super plezant feestje!

Groetjes,
Creazusje An

6 opmerkingen:

  1. Knap gedaan! Houden we hier ook in het achterhoofd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo tof ! (vooral ook die foto met al die zwarte voeten op een rij)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zal wel dat de kinderen het leuk vonden in het Busje en het blote voetenpad hebben wij vorig jaar gedaan.Tof gevonden die uitnodiging,de cake en de picknick!

    BeantwoordenVerwijderen