You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zaterdag 21 september 2013

De creazusjes stellen voor...

Sinds begin van dit jaar verzorgen de creazusjes met veel plezier verschillende workshops in Ham tijdens het maandelijks creacafé. We begeleidden reeds volgende workshops : (vintage)juwelen maken, werken met flockfolie, tas maken van tafelzeil, werken met vilt,... en ook in het najaar hebben we nog leuke creacafé's in het vooruitzicht . Telkens kunnen we genieten van die heerlijke creavibes die we voelen bij de enthousiaste en creatieve deelnemers. Ook op onze blog lieten we al heel wat mooie creacafé-creaties aan jullie zien.

De cultuurdienst van Ham vroeg ons in de lente of we de creazusjes en het creacafé zouden willen voorstellen op de Openstraatdag in Ham dat nu zondag 22 september doorgaat. Natuurlijk zeiden we : JA!
Nadien heeft creazusje An wel even getwijfeld want zij moet de laatste weken noodgedwongen de creavibes serieus bedwingen daar zij sinds 1 september gestart is in het onderwijs maar ook nog haar huidige job nog aan het afronden is....lekker heftig dus... maar onze loyaliteit naar al die lieve mensen van het creacafé is zo groot... nog maar een (creatief) tandje bijsteken dus ;-)

Hieronder tonen we jullie enkele creaties van de creazusjes, en enkele zijn speciaal gemaakt voor de inwoners van Ham ;-) Wie vindt ze?? 

                                                                
Tafelzeil creaties
 Kinder T- shirts en rompers van flockfolie
 


 Nieuwe Jewels in a Tree

Groetjes,
De creazusjes


5 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, álles, inclusief de ham-burger ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer heel mooie creaties en met wat humor ! Jullie gaan gegarandeerd scoren.Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jullie maken mooie sieraden , ook onze hobby
  Kom je eens kijken naar onze creaties
  www.creadiva.be

  Groetjes
  Diane

  BeantwoordenVerwijderen