You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zaterdag 13 februari 2016

Merel's eerste blogpost


Hoi, hoi,

Ik ben Merel, 11 jaar en ik volgde een naaistage voor kinderen in Dessel bij Lindy ofwel atelier Nini. Via deze link; atelier Nini kom je op haar FB-pagina terecht en zie je welke leuke opbergbakjes, toilettassen en zakdoekhoesje we maakten. 

Ik maakte deze spulletjes. Een groot opbergbakje dat mooi past bij een lamp die mama (creazusje An) vroeger al eens maakte.

 En ook dit toilettasje. Thuis pimpte ik dit nog met mijn mama. We maakten een broche van een strikje dat er mooi bij past en met gouden flexfolie kwam mijn naam er nog op.


Lindy, het was een superleuke naaistage. Ik heb me goed geamuseerd terwijl het buiten zo hard regende. Ik ben echt trots op mijn creaties.

Echt een aanrader!

Heel erg bedankt!
Groetjes,
Merel xxx

10 opmerkingen:

 1. Mooie creaties, Merel ! Fijn dat je het zo leuk vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Merel, eerste blogspot en meteen al een heel interessante! Ik hoorde van je mama dat zij al wat van jou kon leren ma jou stage;-). You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Merel, eerste blogspot en meteen al een heel interessante! Ik hoorde van je mama dat zij al wat van jou kon leren ma jou stage;-). You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof gemaakt en je naam er op maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En terecht trots! Een fantastische opbergzak en een heerlijk tasje erbij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bedankt voor jullie leuke reacties :):):):):) een smiley voor elk van jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben 32 jaar oud. Ik ben nu 5 jaar bij mijn vriend. De relatie begon goed met een goede noot, ik had een beste vriend genaamd Zoek, we brachten onze tijd altijd samen door als beste vrienden. Ik stelde haar zelfs voor aan mijn vriend Richard en hij werd zo dol op haar. Eerst dacht ik dat er niets aan de hand was, maar ze weet dat Richard van me houdt en ik vertrouwde ook Richard, voor zover ik ze allebei thuis laat om boodschappen te halen. Voor mij dacht ik dat alles goed ging, tot mijn grootste verbazing toen mijn vriend zich raar begon te gedragen, zijn telefoon voor me verstopte, uitging om telefoontjes te ontvangen, enz. Dit is iemand die ik zelfs aan mijn ouders heb voorgesteld. Dus besloot ik mijn beste vriendin Zoe op een trouwe dag in vertrouwen te nemen, in plaats daarvan betrapte ik haar terwijl mijn vriend de liefde bedreef, Richard was niet eens nuchter, hij beschuldigde me ervan dat ik onaangekondigd iemands huis was binnengevallen in de mate dat ze me wegdreven eigen beste vriend nam mijn vriend van me af. Ik heb de hele nacht mijn ogen gehuild, ik heb zijn ouders gebeld om hem te smeken bij me terug te komen, maar het mocht niet baten. Totdat ik hoorde dat dr. Ajayi een geweldige spreukmaker was, nam ik contact met hem op en legde mezelf aan hem uit, hij liet me begrijpen dat mijn vriend gemanipuleerd is, hij vertelde me wat ik moest doen en hij sprak enkele spreuken uit om hem te bevrijden. Ik was verbaasd, mijn vriend kwam bij me terug 3 dagen nadat ik contact had opgenomen met Dr Ajayi, Richard bekende dat het niet zijn schuld was dat mijn beste vriend hem verleidde en manipuleerde, dat is nu allemaal verleden tijd, vandaag zijn we samen gelukkig en getrouwd met onze eerste zoon. Als je de hulp nodig hebt van een spell-caster voor wat voor soort levensproblemen dan ook, raad ik je aan contact op te nemen met Dr Ajayi op viber of Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen