You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zondag 27 mei 2012

De creazusjes gaan op haakles bij Klaartje Nel


De creazusjes zijn vol bewondering voor de mooie en hippe haakcreaties van Klaartje Nel.  http://klaartjenel.blogspot.com
Toen we vernamen dat Cindy een haakworkshop zou organiseren in de de bib van Geel hebben we dan ook geen seconde getwijfeld; wij doen mee! Blijkbaar hadden de snelle beslissers deze keer het geluk aan hun kant, de workshop was dan ook zeer snel volzet.
Gedurende 3 weken neemt Cindy ons met engelengeduld mee in de wereld van lossen, vasten, keerlossen, meerderen, minderen, magische cirkels en nog veel meer. Een mooi afgewerkt GSMtasje wordt één van onze projecten.
Na het maken van een oefenlapje konden we beginnen "for real" aan ons GSM tasje. Er kwam toch wel de nodige concentratie en telwerk aan de pas. Veel babbelen was er dus niet bij:-)
Na de workshop werd er op een terrasje bij een sangria dan ook nog lekker na gekletst...
We gingen trots naar huis met het begin van ons GSMtasje dat we haakten op een manier dat we geen naden hebben in ons tasje. En nu maar haken zodat we dit tasje volgende week donderdag verder kunnen afwerken. Wordt vervolgd!

Nog graag volgende tip: de haakexpo in de bib van Geel van Klaartje Nel is echt de moeite waard om te bezoeken!
Begin GSMtasje van creazusje Greet

Begin GSMtasje van creazusje An

3 opmerkingen:

 1. Leuk ! Ik kijk uit naar de afgewerkte exemplaren. Nog veel plezier met de komende workshops.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd hoe ver jullie donderdag geraakt zijn! Het bloemenpatroontje ligt klaar en het vervolg ook. Maar dat blijft nog even geheim :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De GSM past er in dus ben ik maar gestopt met haken :-)
  Ik heb ondertussen ook een lapje gehaakt en met een stofknoop zou ik ook zo een strikje naar jouw voorbeeld willen maken.
  Groetjes, Creazusje An

  BeantwoordenVerwijderen