You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

maandag 1 oktober 2012

Aan de slag met tafelzeil !

kraamkadootje
Na het bezoek aan "Stoffenspektakel" in Antwerpen had ik thuis verschillende leuke tafelzeilen liggen waarmee ik nog aan de slag wilde (zie vorige bericht "Bezoek stoffenspektakel"). Hiernaast en onderaan vinden jullie enkele van mijn eerste creaties met tafelzeil.
Voor de slabbetjes gebruikte ik het patroon op de droomfabriek en voor de keukenschort inspireerde ik me op de blog van Boomie
Bij het gehaakte beertje maakte ik een(improviserend) bijpassend tasje van zeil(kraamkadootje)waar ik centjes in stopte.
Ik zou nu nog graag hippe portemonnees willen maken. Volgende uitdaging komt eraan!(wordt vervolgd...).

slabbetje met zwanen en konijntjes
slabbetje met konijntjes
trotse zoon met keukenschort

7 opmerkingen:

 1. GEWELDIG gedaan zusje! De Lasse is niet te schatten, terecht dat hij fier is met zo'n leuke keuken-klieder-verfschort! Ik denk dat Tijmen en Merel al weten wat te vragen voor de feestdagen;-)
  De slabbekes zijn ook geweldig... en dat beertje met dat tasje passend bij de slab amai super! Daar ga je mensen blij mee maken! Ben al benieuwd naar het volgende projectje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof ! Dat kraamcadeau met dat beertje die ook een schort kreeg is heel schattig. En de zoon is er helemaal klaar voor om mama voortaan te assisteren in de keuken.

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die middelste slabbetjes zijn super mooi ! Zo orogineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel knap vind ik, ben onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen