You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

maandag 22 april 2013

geboortekadootje voor Anna en Marthe... de creazusjes en Koekje haakje maak je slaan de handen in elkaar!

Creazusje An en Creativ Els delen naast een zwak voor handmade en het creatieve (blog)wereldje ook een bureau op een sociale dienst (ja, de centjes moeten ergens van komen hé ;-)) We zijn dus niet enkel blogcollega's maar ook in het echt!
Een collega van ons kreeg begin dit jaar een tweeling (Anna en Marthe) en afgelopen zondag waren we uitgenodigd op de babyborrel. We leggen altijd centjes uit... maar Els en ikzelf wilden deze kans om samen de creatieve handen in elkaar te slaan, niet zomaar laten passeren; Ah nee!

CreativEls maakte heel mooie luiertasjes, 1 voor Anna en 1 voor Marthe en dat kan je hier zien. Prachtig hé! Met een beetje melancholie dacht ik toch even terug aan de tijd dat mijn kids baby waren... waarom toen nog geen naaihype??!!... pampertjes meezeulen wordt op deze manier nog leuk ook...en je wilt toch niet liever dat die pamper en "plein public" moet verschoond worden want reden om lekker te pronken ;-)

Ik zelf wilde graag rompertjes flocken voor Anna en Marthe met het geboortekaartje als inspiratie.

Mooi hé en inspiratie genoeg, lijkt me. 

In eerste instantie wilde ik de namen bij op de rompers flocken maar deed het toch maar niet... maakt het niet uit wie welk rompertje draagt en kunnen ze lekker eens wisselen van romper.

Dit zijn ze dan... het uiltje was echt wel prutswerk, maar voor wat hoort wat zeker ;-)
En hier het resultaat van "de Creazusjes meets Koekje haakje Maak je". Een andere collega had nog leuke badeendjes en kikkers meegebracht en zo werden onze creaties samen met de centjes tot een leuk kraamkado ingepakt.
Folie met lintjes enzo feestelijk er rond en kraamkado klaar!

...En onze collega die straalde sowieso trots met haar twee prachtige baby's... en tussen al de drukte van een babyborrel door (welbekend....) fluisterde ze ons toe dat ze echt heel blij was met onze zelfgemaakte attenties. Dat horen we natuurlijk heel graag ;-)

Groetjes,
Creazusje An 
9 opmerkingen:

 1. Mooie fotocollages ! Onze verhalen omtrent dit 'teamwork' vullen mekaar mooi aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't is dan ook geweldig fijn dat je in mijn team zit Els ;-)))... Ik deel je mening... geweldig toch!

   Verwijderen
 2. Heerlijk als gelijkgestemde zielen de handen in elkaar slaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net bij Els de ene helft bewonderd, nu de andere helft :-) Heeeel erg mooi 'geprutst' hoor, wauw! Fijn dat jullie in het echt ook collega's zijn! Zoals ik al bij Els zei, de helft van het verhaal had ik al geraden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi gemaakt ik kan me voorstellen dat ze dat een bijzonder cadea vond
  Ik ga je volgen als dat mag,en vind het lek als je ook eens bij mij komt kijken
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof! Zijn een kijkje gaan nemen op jouw leuke blog...en ook voor jou (2) nieuwe volgers, ah ja de creazusjes tellen voor 2 hé.

   Verwijderen
 5. Zo'n precies flockwerk ! En zo leuk om uiteindelijk zo'n mooi geheel te kunnen afgeven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kom hier net via het blog van Els terecht, wat een mooi kado hebben jullie er van gemaakt...is toch geweldig om zoiets te krijgen! Persoonlijker kan het niet! Ben ook gelijk volger geworden, want dat was ik dus nog niet!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen