You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

donderdag 13 juni 2013

creacafé in de ban van de flockvibes!

De eerste vrijdag van de maand betekent creacafé in Ham! Textiel pimpen met flockfolie stond dit maal op het programma. Iets wat de creazusjes graag doen want dat zie je  hier.

Er was zo veel belangstelling voor deze workshop dat we nog een tweede flockavond mochten aanbieden en jawèl ook deze was volzet. Toch even vermelden dat we deze keer onze allerjongste deelnemer mochten verwelkomen, Rose, 3 weken jong... en naast flockfolie kunnen de creazusjes blijkbaar ook goed  met heel kleine  baby's om , 't is te zeggen het klikte duidelijk tussen de creazusjes en de kleine Rose ;-)

De flockvibes rules... en dan weten alle creatieve zielen; dat kan alleen maar fun zijn! En dat was het ook... Javelplekken werden netjes weggewerkt, t-shirts, slabbetjes, shorten, T-shirts, topjes, rompertjes en kleedjes werden gepimpt... iedereen amuseerde zich. Er werd natuurlijk wel gevloekt als de afbeelding op de handdoek ipv op het textiel werd gepimpt... kan gebeuren als je de flock met de lijmzijde aan de verkeerde kant legt bij het strijken...en je krijgt de flock éénmaal geplakt er echt niet meer af ;-(...  De creazusjes kunnen nu wel afdrogen met hippe gepimpte keukenhanddoeken ;-))) en dan denken ze even met de glimlach terug aan die geweldige flockavonden te Ham!

In enkele collages laten we jullie graag volgende mooie creaties zien.

Nog een  heel gemeende dank je wel aan de gemeente Ham die dit creacafé mogelijk maakt en vele lieve creatieve groetjes aan al die toffe mensen die deelnamen! We zien jullie graag na een heerlijke zomervakantie terug op één van de najaars-creacafés.

De creazusjes6 opmerkingen:

 1. Super!!! Er zit creatief talent in Ham!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke creaties. Zo leuk om een op het eerste zicht gewoon ogend t-shirt op deze manier toch te personaliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werk in Ham. Mag je dan ook deelnemen? :)
  lijkt me super-leuk. En een collega toonde me reeds mooie dingen die ze bij jullie maakte.
  Of doe je die ook eens in Mol of Meerhout of....
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mieke, voor het creacafé te Ham moet je inschrijven via de cultuurdienst van de gemeente.Best daar eens te informeren.

   Als je een groepje mensen hebt dat interesse heeft in een workshop, geef gerust een seintje (je kan ons een bericht nalaten via FB) en creazusje An komt zelfs ter plaatse!

   Verwijderen