You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 4 december 2013

De creARTisten gaan op workshop "Lampenkappen maken" bij Huisje creatief....

.... en dat was de max!
Ik veronderstel dat we jullie de blog en webshop van  Huisje creatief niet meer moeten voorstellen... echt super mooie spulletjes maakt en verkoopt deze dame.

Met onze groep creARTisten hebben we bijna een heel jaar lang kunnen uitkijken naar onze laatste workshop van 2013; lampenkappen maken met Martien van Huisje creatief. Save the best for last!

Het was een super gezellige avond. Martien zorgde voor al het nodige materiaal en keuze te over aan leuke stofkes en Japans papier. Tevens werden er lekkere hapjes en drankjes voorzien door 1 van onze creARTisten, merci An!

We kwamen dus niets tekort en na een duidelijke uitleg door Martien gingen we zelf aan de slag met lampenkapringen, folie, stof of papier. Ik vreesde voor luchtbellen, stof die scheef zou trekken, ... maar nee hoor... eigenlijk is een lampenkap maken helemaal niet zo moeilijk. Je moet wel wat geduld en gepruts kunnen opbrengen om de stof mooi rond de ringen te plooien maar met het resultaat voor ogen, heb je dat daar allemaal voor over ;-).

Zeker een aanrader dus! Je vindt op de blog van Huisje creatief ook heel wat handleidingen om zelf aan de slag te gaan, sympathiek toch, hé!

Martien nog een heel erg gemeende dank je wel! Het was een heel geslaagde avond en we zijn allemaal super trots op onze mooie lampenkap.

Graag tonen we jullie nog enkele foto's.











4 opmerkingen: