You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zondag 5 januari 2014

Met dank aan mijn vroegere collega's!

2013 was voor creazusje An een jaar van keuzes maken. Zo besliste ik om mijn job op een sociale dienst in een ziekenhuis te ruilen voor een andere toffe job in het onderwijs. Dit betekende dan ook van heel wat fijne mensen afscheid nemen, als collega's dan toch... waarvan 1 collega jullie waarschijnlijk kennen van deze erg leuke blog . Deze dame inspireerde ons 2 jaar geleden om ook een creablog te beginnen. En dan al die gezellige en heerlijke crea-babbels bij een lekkere tas koffie, ik denk er nog met veel plezier aan terug!

Ik werd door deze collega's op een gegeven moment verrast met een erg tof (afscheids)kado. Een groot pak met heel wat fijn crea-materiaal, een leuk schriftje waarin elke collega een super mooie en persoonlijke boodschap voor me neerschreef (zo lief zeg), nog wat lekkere dingen om te snoepen... na 7 jaar samenwerken heb ik nooit kunnen verbergen dat ik een echte snoepmie ben ;-) en dit fantastische naaiboek.

Wat was ik onder de indruk!
De start van de nieuwe job in combinatie met een opleiding nam veel tijd en energie in beslag waardoor er even  heel weinig tijd was voor crea en naaien.... maar met dit boek moest ik gewoon tijd vrijmaken om nog eens heerlijk met het naaimachine aan de slag te gaan. Ik had mijn collega's trouwens beloofd dat er een creatie zou volgen op onze blog...


Als kerstkadootje voor een 13 jarig nichtje van me maakte ik deze eenvoudige creatie uit het boek; een (boodschappen)tasje waarin een opbergzakje is genaaid. Bijkomend flockte ik haar naam er nog op. Mooi toch hé en super handig om in je jas, boekentas of handtas op te bergen.


Zo, de eerste naaicreatie is terug een feit! Ik hoop dat er in 2014 nog veel meer zullen volgen.

Groetjes en uiteraard nog onze beste wensen voor een mooi, gezellig en creatief 2014!

Creazusje An 


5 opmerkingen:

 1. Leuke stof! Ik maakte er zo ook eentje, maar wel uit een ander boek. En ik heb daar eigenlijk keilang over gedaan vooraleer dat af was. Mijn lat ligt duidelijk nog ergens anders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ...maar jij beschikt dan weer over een uitzonderlijk haaktalent waar ik een poepje aan kan ruiken ;-) en wie weet ligt het niet aan de lat maar aan de werkbeschrijving ;-) zelf vind ik niet alle naaiboeken even duidelijk, dit dus wel!

   Verwijderen
 2. Graag gedaan, An ! Toffe creatie heb je gemaakt. De creatieve start voor 2014 is gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo tof van die ex-collega's van je ! Heel veel naaiplezier en zoveel meer in 2014 !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn afscheid heb je gekregen (Els had er al van verteld op ons afspraakje :-))! Heel veel succes met je nieuwe job en ik hoop dat je terug genoeg tijd vindt om veel creatief bezig te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen