You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

dinsdag 29 juli 2014

Vintage naaigerei-tafeltje : deel 2 !

Vorige week zette ik een artikel op onze blog over het naaitafeltje dat ik op de kop tikte op een rommelmarktje. Het onderhandelen op zich was al fijn om te doen maar het tafeltje opknappen was natuurlijk de ultieme uitdaging.
Een maand geleden verfde ik reeds een aantal houten fruitkisten om als bergruimte te gebruiken in mijn toekomstig ateliertje. Ik had  hier nog verf van over (olijfgroen), daarom gebruikte ik deze kleur ook voor het naaitafeltje. Zo passen deze meubels ook mooi samen! Voor de afwerking van de latjes en de grepen gebruikte ik donkerrode verf. Dat was het minitieuzere (lees ook "vloek")-werk.
Om de lades op te frissen vond ik nog leuke plakfolie die past bij de kleuren van het naaitafeltje : een motief van appeltjes! Na heel wat verven, meten, knippen en plakken kwam geleidelijk het resultaat!
En dan het meubeltje functioneel maken : mijn fournituren kregen eindelijk een ordelijk plaatsje. Nu kan ik in een handomdraai het juiste materiaal vinden in mijn nieuw naaitafeltje... .
Wat het tafeltje nog helemaal af zou kunnen maken : 2 kleine (3D) appeltjes om bovenaan op te plakken.
Als iemand zou weten waar ik hier aan kan geraken, laat het me weten ;-).


10 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! Ik heb er hier wel een paar donkerrode appeltjes liggen. Stuur me een mailtje (via mijn profiel vind je mijn e-mailadres) met je adres en ik stuur ze je op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is knap geworden!!!!
  ik ben benieuwd naar de appeltjes die het AF zullen maken
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Juffertje uil gaat me appeltjes opsturen ! In ruil krijgt ze een zelfgemaakte zadelhoes! Leuke swap hè ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juffertje groen bedoel ik( wat ben ik toch een uilskuiken)

  BeantwoordenVerwijderen