You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

vrijdag 17 oktober 2014

Creazusje An meets Velo Fotografie!

Een vrijdagavond te Ham, creacafé vintagejuwelen maken.... 

Komt er een dame binnen... denk ik: "die komt me zo bekend voor, wie is dat toch ?" (Denk, denk, denk...)
En dan op een gegeven moment viel hij... Saartje en ik hebben samen in de redactieraad gezeten van het geboorte-informatiecentrum of afgekort het GIC. Ondertussen, bijna 10 jaar geleden weeral,  kon ik mbv van hun begeleiding en support op een ongelooflijk mooie manier thuis bevallen van Merel en Tijmen. Het GIC gaf ook een tijdschriftje uit en daar werkten we dus allebei, samen met nog enkele andere geëngageerde kersverse moeders, aan mee. 

Maar nu zijn we dus een heel eindje verder en toch blijft het zo leuk om binnen een heel andere context fijne mensen terug tegen te komen. 

Saartje maakte tijdens het creacafé vintagejuweeltjes en gebruikte haar mooie logo van Velo fotografie als afbeelding. Deze mooie foto stuurde ze me door en deze geven we uiteraard zeer graag een plekje op onze blog. Zie je nog graag meer mooie foto's van haar ga dan zeker eens kijken naar haar FBpagina via deze link VeloFotoGroetjes,
Creazusje An 

5 opmerkingen:

 1. Dat wil lukken dat je op die manier een oude bekende tegenkomt. Heel tof ! Mooie creaties zijn dat geworden en mooi in beeld gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en ze komt na de vakantie de kindjes van onze school trekken... en haar kleinste spruit start in mijn klasje!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via deze weg wil ik jullie laten weten dat jullie genomineerd zijn voor de Sunshine Award door mij. http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2014/10/nominatie.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat jullie wegen zijn gekruist! Alle wegen leiden naar creartiviteit! ;-)
  groetjes creazusje Greet

  BeantwoordenVerwijderen