You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zondag 24 maart 2013

Fan van La Femme Garniture/ Invasie van Antwerpen

Creazusje An trok vandaag met man en kids naar Antwerpen want De Invasie van Antwerpen wilden we voor geen geld missen. Dit is een gratis ;-) evenement in het Oude Etnografische Museum in het centrum van Antwerpen waarop 70 jonge ontwerpers hun werk kunnen tonen en verkopen.
Sneeuw of koude hielden ons niet tegen en maar goed ook want we waren alle 4 erg onder de indruk van al die creatieve ideeën, tof gevonden concepten, ontwerpen om u tegen te zeggen...  

Deze dame, La Femme Garniture wist me wel heel erg te bekoren met haar mooie tasjes, sjaals en broches. Het was zeer moeilijk kiezen, maar uiteindelijk kozen we voor dit exemplaar en echt waar ik voelde duidelijk lentekriebels bij deze aankoop ;-)


Deze broche, ook van haar hand, kon ik echt niet laten liggen. Op zich zou ik deze broche mogelijks zelf nog wel kunnen maken, maar ik voelde zo'n zwak voor dit mooie retro stofje... niet te lang nadenken en in de sjakosj dus! 

 


9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie spulletjes heb jij gekocht! Enne ... die broche ligt hier (zelfgemaakt met paarse vilt) klaar als cadeautje voor een collega. De mogelijkheden zijn legio. Maar zoals je zelf al vermeldt: het is een heel mooi retro stofje. Ik zou ook niet twijfelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankopen ! Er waren dit weekend veel creatieve evenementen. Maar wij bleven lekker thuis om zelf creatief te zijn en de strijk te doen. Jullie genoten duidelijk van een tof uitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bekende van mij was daar ook met haar creaties! Zij vond het super leuk en in het najaar nog eens toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben eens gaan kijken op hun site maar wat het najaar betreft vind ik niet direct iets terug, indien dit het geval zou zijn, echt een bezoekje waard!

   Verwijderen
 4. creazusje greet26 maart 2013 om 21:56

  heel leuk en nostalgisch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sommige dingen moet je gewoon kopen en een keertje niet zelf maken! Super mooi koopje en keuze!

  BeantwoordenVerwijderen