You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 20 maart 2013

Wat een grave zelfgemaakte chiropennenzak... dat maakt de creazusjes heel erg blij!

Op deze blog konden jullie hier al zien dat Liesje's Kreatie heel mooie dingen naait.

Wat voorafging/
De creazusjes hadden zich, volledig vrijwillig uiteraard, geëngageerd om samen een creaworkshop in elkaar te steken voor de oudleidingsploeg van de meisjeschiro van Dessel. De chiro waar we zelf als kind heel veel plezier hebben beleefd en waar we beiden de kans kregen om in de leiding te staan. Onder impuls van enkele enthousiaste trekkers worden er jaarlijks enkele oudleidings-activititeiten en om de 2 jaar zelfs een WE georganiseerd. Maar die avond gingen we dus lekker creatief doen... en ze hadden er zin in. Greet ging aan de slag met vilt en An leerden de oud-leiding vintagejuwelen maken mbv afbeeldingen. Lekker druk want het was toch wel een behoorlijk groepje van deelnemers maar uiteraard ook  heel gezellig en vele contente gezichten, trots op hun mooie creatie.

Als dank kregen we elks deze vet-coole (mogen we toch wel zeggen) pennenzak die vanonder Liesje's Kreatie haar naaimachien rolde... een madame die geweldig kan naaien.
Ze maakte deze pennenzak jawèl van een oudleidings T-shirt en voor de binnenkant gebruikte ze een chirobuff, zeg nu zelf; toch heel origineel! De creazusjes zijn er dan ook erg blij mee en ons creahartje sloeg toch een beetje harder als we deze mooie creatie kado kregen. Dikke Merci en op de chiro zeiden we dan: "D  A  N   K   U ...  DANK U!

2 opmerkingen:

  1. Super! Daar zouden heel wat chiroharten sneller van gaan slaan! Echt nog iets voor in De Banier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw! Dat lijkt me toch niet simpel!

    BeantwoordenVerwijderen