You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zondag 16 maart 2014

De Big blogameetup en kussens: zoek de link!

Zaterdag 8 maart gingen de creazusjes samen met 2 andere blogsters naar de Big blogameetup in de hippe Wasbar in Antwerpen.
 In blogland verschenen sindsdien al heel wat mooie uiteenzettingen met super leuke foto's van deze gezellige avond zoals je kan lezen hier ,hier en hier

Tijdens deze inspirerende avond georganiseerd door een kanjer van een ondernemende dame, Soetmin van deze mooie blog, leerden we heel wat gezichten kennen van de mensen achter al die mooie blogs. 'T was dan ook super om met deze mensen een praatje te maken en hen beter te leren kennen. Jammer dat de avond zo snel voorbij vloog... maar er zou een vervolg in de lucht hangen! Happy us!

 We werden overladen door lekkere bagels en overheerlijke cupcakes...mmmmmm en 2 zakken vol leuke spulletjes kregen we van allerlei sponsers mee naar huis.

Creazusjes Greet viel ook nog extra in de prijzen en mocht een stofje uitkiezen van BelleLien.

ik moest niet lang nadenken en koos dit... 

En dan die stofkes van  Liesellove  ook zo schoon toch...  dus kocht ik van haar ook wat stofkes waaronder dit (zie onder) leuke hertjesstof met het idee om er kussens van te maken. De handleiding komt uit het Grote Singer naaiboek. Ik maakte 2 kussens met rits achter flap verborgen en ik maakte 1 kussen met drukknoopjes achteraan. Deze knopjes kocht ik bij kleurenmix. Zij verkopen een startersset waar tangetje bij zit, handig!
De kussens waren in een wip klaar en toch heb je dadelijk weer wat variatie in je interieur.                           Soetmin, nog een gemeende dank je wel en tot volgend jaar!Bloggroetjes, 
de creazusjes

6 opmerkingen:

 1. Fijn jullie te ontmoeten! Ik kijk al uit naar de volgende editie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai, die zijn rap gefikst! Echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaja een volgende editie zien wij ook wel zitten. De kussens zijn heel leuk geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie wonnen het stofje van bellelien! Niet liesellove...snel aanpassen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oepsie, excuseer voor de verwarring... we waren dan ook danig onder de indruk ;-)
   Is aangepast!

   Verwijderen