You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

dinsdag 10 maart 2015

Nog eens geïnspireerd door een super mooi geboortekaartje... voor Nand.1,5 jaar lang ben ik me nu toch al aan het wringen tussen het vele werk voor de lerarenopleiding en ook mijn opdracht als leerkracht vraagt nog steeds veel tijd en energie van me, dan nog een gezinnetje om voor te zorgen,... als ik dan op andere blogs waar ik in de weinige vrije tijd die ik heb, veel te laat op de avond, toch even ga snuisteren en gelijkaardige verhalen lees, begrijp ik maar al te goed wat er wordt bedoeld met de vele opdrachten en de hoge taakspanning. Op dat moment ontbreekt me zelfs de energie om te reageren. Sorry...

Maar het lesgeven bevalt me wel. Net zoals ik me met hart en ziel heb gegeven in de hulpverlening zo probeer ik dit ook te doen in de klas en op school en dit op een heel fijne en warme school. Echt waar, wat ben ik toch zo een gelukzak dat ik deze kans heb gekregen!

Het creaverhaal heb ik wel wat aan de kant moeten schuiven, vele naai- brei en andere projectjes werden aan de kant gelegd en schreeuwen om aandacht. Maar een geboortebezoekje aan Nand met zo een leuk geboortekaartje... dat kon ik niet zomaar laten passeren en dus flockte ik tussen 2 opdrachten door met veel plezier dit truitje en broekje uit de Hema... wie het kleine niet eert hé ;-) Mijn creahartje kreeg het alvast terug een klein beetje warm ;-)

En nu dus nog 2 maanden  op onze tanden bijten. Met een fijne medeleerling van de lerarenopleiding werk ik aan de laatste opdrachten en ook kreeg ik lastminute nog heel wat geweldig fijne vrijstellingen... en dan in mei leg ik mijn lerarenopleiding-ei ;-)))

Groetjes,
Creazusje An
9 opmerkingen:

 1. Fijn dat wij mogen meegenieten van jouw tussendoor crea-ontspanning. Altijd leuk zo een gepersonaliseerd geboortecadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is super leuk! Kom op An, je bent er bijna. Knappe prestatie in ieder geval! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi geworden, dat setje!
  En ja, die lerarenopleiding is niet niets hé. Fijn dat het einde in zicht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super leuk cadeautje en nog even en je bent er!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw verhaal klinkt bekend. Daarom ben ik NOOIT jaloers op het verlof van leerkrachten waar men het altijd over heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog veel succes met het leggen van dat ei,
  je verhaal is herkenbaar,
  maar doe maar lekker rustig aan
  en ik wacht geduldig op een nieuw verhaal :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen