You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 4 juli 2012

Creazusje An gaat een stempel maken bij creativ Els

Mijn collega Els en ik delen naast een gedeelde interesse in sociaal werk ook een gezamenlijk zwak voor de creavibes. Ondanks de hoge werkdruk vinden we toch nog de ruimte om ideeën, inspiratie, leuke blogs en websites e.d. uit te wisselen. Het is ook Els die me naar aanleiding van haar blog http://koekjehaakjemaakje.blogspot.be/ ertoe inspireerde er ook ééntje te beginnen samen met mijn zus Greet. Via Els leerde ik ook Pinterest kennen, geweldig vind ik dat. Mijn link naar Pinterest vinden jullie rechts op de blog. 

En tijdens één van onze geanimeerde creagesprekjes kwamen we op het super leuke idee om samen eens een stempel te maken. Els had dit geleerd op het Van Katoen evenement eerder dit jaar en zij wilde mij dit wel leren. Els nodigde me uit bij haar thuis en was zelfs zo vriendelijk om al het nodige materiaal voor mij te voorzien en zoals te verwachten had ze dit tot in de puntjes voorbereid.  Els had zelfs een boekje "Mijn eerste stempels" voor me gemaakt, leuk, hé! Mijn stempel kreeg al direct een leuk plekje om te worden afgedrukt :-)Els raadde me aan om het mezelf voor de eerste stempel niet al te moeilijk te maken en een eerder eenvoudig ontwerp te kiezen. Heel veel boekjes nam ik door maar ik vond niet direct een gemakkelijke en leuke afbeelding voor een jongen. Want deze stempel wilde ik maken voor Tijmen daar hij eind deze maand jarig is. En omdat Tijmen vaak een kaartje signeert met enkel de letter T kwam ik op het volgende idee.


Afgewerkt met leuk sterretjes tape en een
groen geruit papiertje waarop ik in
 contrasterend rood de stempel afdrukte.

Els gaf me nog enkele leuke links door:
http://www.lafabutineuse.com/
http://blogdelanine.blogspot.be/search/label/handcarvedstampstutorial
Deze mensen maken heel mooie stempels.

Zeker ook eens een kijkje gaan nemen op de blog van Els. Want terwijl ik mijn stempel maakte, was zij bezig aan haar stempels die ze kado gaf aan de juffen van haar kinderen... heel erg mooi!

Bedankt Els! Het was een heel geslaagde voormiddag en ik weet dat ik Tijmen erg blij ga maken. En het kriebelt om nog meer stempels te maken... wordt vervolgd?!


4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor deze lieve woorden. Het is heel graag gedaan !

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel gaaf uit. Ik wil het ook nog eens een keer gaan proberen. Je kan er zoveel leuke dingen mee doen. Ik ga je volgen hoor en hoop nog veel mooie dingen voorbij te zien komen!!
  Als je zin hebt kom dan gerust bij mij op mijn blog een kijkje nemen. www.tantetonnie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg dat witte kadertje net boven opmerkingen maar niet weg... weet iemand raad?
  Groetjes,
  De creazusjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat en dat voor zo'n eerste stempel!

  BeantwoordenVerwijderen