You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 29 augustus 2012

Workshop oorbelletjes maken/ creativiteit alom!

Omdat de workshop "oorbelletjes maken" van de creARTisten in juni heel wat interesse had opgewekt bij andere mensen en er ook creARTisten uit de boot vielen omdat ze net die avond andere plannen hadden en dit erg jammer vonden... konden we dit toch niet zo laten. Dus organiseerden de creazusjes met heel veel plezier een tweede workshop.
Stekertjes maken met knopen, de knip- rolbek-en platbektang, niet- en kettelstiften, enkelvoudig oogje maken, een oogje afsluiten met een dubbele omslag (een gesolten oogje),... het kwam allemaal aan bod.

En wat een creativiteit, originaliteit, super leuke combinaties van kleuren en vormen... awél het ontroerde mij; zo'n mooie dingen werden er gemaakt! En ze waren niet te stoppen... ze leken wel gebeten door de creabacterie ;-) maar ik had hen verwittigd... oorbelletjes maken kan erg verslavend zijn (ik kan er van meespreken).

En en toen ik (te laat) in mijn bedje kroop, genoot ik nog na van een heerlijke en gezellige crea-avond. Ook nog even een lief knuffeltje voor't ventje want hij mag toch niet de dupe worden van de creavibes, hé ;-).

Enkele foto's van de erg mooie creaties. Knappe dingen, hé! (als je op de foto's klikt, zie je ze beter)

 


 
 

  Heb je ook zin in een workshop oorbellen maken en zijn jullie met 6 personen? Mail ons gerust, dan bekijken we dit graag.


2 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Ik heb ook een kleine verslaving 'oorbelletjes maken'. :) Maar ik doe het altijd gewoon met parels. Ik geloof dat ik bij jullie iets kan bijleren. Wanneer houden jullie nogeens een workshop?
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anne-Marie als je graag een workshop zou willen volgen bij creazusje An mail je best even naar de creazusjes en dan kunnen we verder concreet afspreken!

   Verwijderen