You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

dinsdag 21 mei 2013

Dit poetsvrouwtje wordt in de bloemetjes gezet!

Binnenkort komt het schoolfeest eraan en Merel kreeg de opdracht om poetsvrouw-kledij mee naar school te brengen, liefst deze week nog ten laatste. Ze kreeg ter inspiratie een papier mee naar huis met enkele hippe poetsvrouwen op, best wel grappig ;-)

Merel had het al helemaal in haar hoofd hoe dit er zou uitzien... een kapje voor op haar hoofd gemaakt uit bloemetjes stof die ze met haar verjaardag cadeau kreeg van mijn collega Els van deze leuke blog.
Ja, ja Els... ze worden goed gebruikt!

Ze knipte dit kapje (een vierkant lapje stof) zelf uit de stof en ik stikte het vlug even om..." Klaar! dacht ik" (ik had vandaag nog heel veel andere dingen te doen, herkenbaar?!) en dan keek ze toch zo lief... " mama, een schoort in die stof erbij zou toch mega cool zijn, niet???".  Ik zwichtte dan toch... alleen wanneer zou ik dit doen? Dan maar letterlijk tussen de soep en de patatten. Snel even deze schort gemaakt, echt ik leek wel Speedy Gonzales achter de naaimachine ... een andere schort op de stof gelegd, snel overgetekend en afgewerkt met biaislint dat ik nog had liggen...

We zaten toch iets later aan tafel dan gepland maar dochter gaat morgen heel fier met deze poetskleren naar school!

Groetjes, creazusje An

4 opmerkingen:

 1. Nou Speedy, mooi hoor en ook nog eens snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk ! Wie wil nu geen zo'n mooie schort om ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. creazusje greet21 mei 2013 om 19:23

  leuk gemaakt! en nog snel ook! dat kan alleen super mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met deze outfit, is ze zeker een hippe poetsvrouw. Zo een mooi assorti geheel. Ze zal stralen op het schoolfeest. Doet me veel plezier dat de stofjes ook dienen voor zulke leuke projectjes en ook dat Merel het helemaal zelf bedenkt. Lief van mama en super om dat toch maar weer voor mekaar te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen