You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 29 mei 2013

Graag een verslagske!

Vorige week vrijdag was het Rozenberg-goes-Handed-by Dit is een initiatief georganiseerd door enkele gedreven medewerkers van de school De Rozenberg te Mol  ten voordele van de solidariteit op hun school. Een marktje met leuke handgemaakte spulletjes, door leerkrachten, leerlingen en anderen. 

Ook de creazusjes waren van de partij. Dit was voor creazusje An dé gelegenheid om nog eens met enkele nieuwe creaties "Jewels in a Tree" over de brug te komen. Hier laat ik jullie graag een paar van mijn creaties zien. 'T zijn er maar enkelen uiteraard, maar het geeft wel een beeld van wat ik maak. Meer foto's kan je zien op onze facebookpagina van de creazusjes 

Graag wil ik jullie aandacht ook even vestigen op deze leuke facebookpagina van de De-Stikfabrik. 

Deze 2 toffe meiden die geweldig mooie dingen uit het stikmachine kunnen laten rollen, stonden naast ons op het marktje. Heel gezellig want de creazusjes kennen deze dames goed want we maken allemaal deel uit van het geweldig Bijé-Team, ons naaiclubke dat om de 3 weken samenkomt. Jawèl in een PO-klas op de Rozenberg ;-))) Leerkrachten in je vriendenkring, de max! Onze mooie nieuwe zetel schreeuwt al lang om een tof kussen... Dit kussen lag te pronken op het mooie en kleurrijke standje van de dames van De Stikfabrik, maar niet voor lang want nog voordat het marktje begon had ik dit mooie exemplaar in mijn vizier en wist ik, dit wil ik! 
En onze zetel... die gaf me groot gelijk ;-))En er waren nog heel veel andere mooie dingen te zien... maar ik had het zo druk aan mijn kraampje (dank je voor je hulp creazusje Greet) dat ik te weinig tijd had om eens rustig rond te snuisteren.... dat zal dus voor een andere keer zijn. 

En aan Hanne, Hanneke en al de andere mede-organisatoren nen dikke merci voor de puike organisatie! 

Creatieve groetjes,
Creazusje An 

8 opmerkingen:

 1. Superspullen allemaal! En op de Rozenberg heb ik ooit nog lesgegeven zeg ..., waar is de tijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, mooier, mooist ! Ook het kussen is supermooi en past uitstekend in de zetel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai an, weer heel mooie nieuwe creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie creaties! En zo met leerkrachten onder elkaar, dat moet wel tof zijn, al dat getetter! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De creazusjes zijn geen leerkrachten, voor alle duidelijkheid... Maar idd het is een gezellige boel en er wordt heel wat af gebabbeld en gelachen... (Soms denk ik wel een roeping in het onderwijs te hebben gemist....) groetjes, creazusje An

   Verwijderen
 5. Toink? weer een marktje op mijnen hoek dat ik gemist heb...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat je ook van deze streek bent... nu zijn wij natuurlijk wel heel benieuwd van waar je bent ;-))

   Verwijderen