You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

dinsdag 4 juni 2013

Geen kunst met een grote K maar wel heel grappig...

Creazusje An werd vandaag wakker en was jarig!
Deze grappige canvas-schilderijtjes lachten haar vanochtend toe...... gemaakt door Marc, mijn partner waarbij hij heel veel hulp kreeg van onze 2 kids Merel (8j) en Tijmen (6j). Gans de zondag werkten ze ijverig in totale afzondering. Uiteraard was ik super benieuwd!

De bovenste canvas werd geschilderd op basis van een foto van ons gezinnetje. Ik vind het zo grappig en ook best wel mooi en knap gedaan van hun, vandaar dat ik dit toch de moeite vind om op ons blogje met jullie te delen.

En Firma Bon Vivant? Dat is de nickname die we ooit zelf aan ons gezinnetje gaven. Lekker genieten van kleine en grote dingen... een soort van levensvisie die we proberen na te streven. Waar we ons op drukke momenten toch weer even aan moeten herinneren, maar vandaag lukte dit aardig. Heerlijk heb ik genoten van deze en andere mooie verrassingen, de vele lieve verjaardagswensen, een heerlijk broodje opgepeuzeld bij een kei toffe vriendin en samen met de kids buiten genoten in het zonnetje en net een lekker glaasje wijn gedronken op een nieuw levensjaar!

5 opmerkingen:

 1. Haha, echt een grappig gezinsportret! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het toch echt wel kunstig hoor!
  Btw, altijd welkom om het vergeten kaartje op te halen! ;)
  Nog eens xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zat zo in de gezellige vibes dat ik je mooie kaartje idd vergeten ben... spring erg binnenkort nog eens bij je binnen!

   Verwijderen
 3. En morgen nog verder genieten, An, op jouw vrije dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog een gelukkige verjaardag en superleuke cadeaus heb je gekregen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen