You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 4 december 2013

De creARTisten gaan op workshop "Lampenkappen maken" bij Huisje creatief....

.... en dat was de max!
Ik veronderstel dat we jullie de blog en webshop van  Huisje creatief niet meer moeten voorstellen... echt super mooie spulletjes maakt en verkoopt deze dame.

Met onze groep creARTisten hebben we bijna een heel jaar lang kunnen uitkijken naar onze laatste workshop van 2013; lampenkappen maken met Martien van Huisje creatief. Save the best for last!

Het was een super gezellige avond. Martien zorgde voor al het nodige materiaal en keuze te over aan leuke stofkes en Japans papier. Tevens werden er lekkere hapjes en drankjes voorzien door 1 van onze creARTisten, merci An!

We kwamen dus niets tekort en na een duidelijke uitleg door Martien gingen we zelf aan de slag met lampenkapringen, folie, stof of papier. Ik vreesde voor luchtbellen, stof die scheef zou trekken, ... maar nee hoor... eigenlijk is een lampenkap maken helemaal niet zo moeilijk. Je moet wel wat geduld en gepruts kunnen opbrengen om de stof mooi rond de ringen te plooien maar met het resultaat voor ogen, heb je dat daar allemaal voor over ;-).

Zeker een aanrader dus! Je vindt op de blog van Huisje creatief ook heel wat handleidingen om zelf aan de slag te gaan, sympathiek toch, hé!

Martien nog een heel erg gemeende dank je wel! Het was een heel geslaagde avond en we zijn allemaal super trots op onze mooie lampenkap.

Graag tonen we jullie nog enkele foto's.5 opmerkingen:

 1. knap zeg! Dat ziet er nog best moeilijk uit.
  Mooie stofjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie resultaten! Dat wil ik ook wel eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben nog altijd fier op het resultaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen

 4. U hoeft niet om een professionele decorateur om pro designer stijl krijgen thuis. Probeer niet te hard te evenaren alle andere meubels - een enkele afwerking of kleur is genoeg. Of voor een speelse look, kiezen voor een botsende kleur die knalt! Het is de perfecte conversatie starter voor een zitkamer of woonkamer. Om deze reden dat ik graag ontwerp vloer lamp voor mijn woonkamer of kantoor ruimte. krijgen industriële moderne lamp voor uw huis of kantoor atModerne vloerlamp design Nederland

  BeantwoordenVerwijderen