You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

zondag 23 december 2012

Kerstfeest/gegeven en gekregen; zelfgehaakte mutsen en gebreide sjaal

Na onze workshop "mutsen haken" viel het ons op dat velen onder de creARTisten de haakmicrobe goe te pakken hadden! En ook de creazusjes zelf ontsnapten er niet aan... Creazus An werd vorige week dan ook nog eens overmeesterd door een oorontsteking en recht op zitten is dan echt wel veel aangenamer dan lekker languit rusten....haken was dan ook een ideale bezigheid (mmm we hebben altijd wel een uitvlucht om dat te doen wat we leuk vinden ipv... ;-))
De mutsen werden gemaakt als kadootje voor onze 2 super schattige pete-metekindjes Alies (bijna 2) en Maud (6 jaar). Voor Maud koos ik voor felle kleuren omdat zij daar met haar lichte huid, blonde haren en blauwe ogen erg mooi mee staat. En moest het nu toch niet lukken dat haar mama net een rode sjaal had gebreid die er als gegoten bij paste. Alies daarentegen heeft een heel donkere huid en ogen en zij staat dan weer mooi met lichtere tinten. En geloof me, ze stonden er beeldig mee!
(en de oorontsteking?... die is gepasseerd!)

Muts voor Maud
Muts voor Alies

 En deze super mooie sjaal in mijn favoriete kleur breide mijn schoonzus voor mij. Heel erg mooi, lekker warm en heel praktisch. Zo leuk om te krijgen.

Deze sjaal breide ze in het rood voor Maud en ook een ander schoonzus kreeg er ééntje in het groen... dat heb je dus met die ceavibes; je weet waar het begint... maar niet waar het eindigt. Maar dat hoeft ook helemaal niet want het is gewoonweg super plezant!

Groetjes, creazus An 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten